У ЗСУ відреагували на інформацію ЗМІ про відведення танків Abrams з поля бою

Читать на русском
У ЗСУ спростували інформацію, що Україна відвела танки Abrams з поля бою. Вони й надалі показують результати у війні з окупантами.
Getty Image

У ЗСУ спростували інформацію, що Україна відвела танки Abrams з поля бою. Вони й надалі показують результати у війні з окупантами.

Про це повідомили у пресслужбі 47-ї окремої механізованої бригади.

Який обсяг військової допомоги надали США Україні з початку повномасштабної війниВійськова підтримка України від США під час повномасштабної війни – на інфографіці Слово і діло.

У ЗСУ спростували інформацію ЗМІ про те, що Україна відвела танки Abrams з поля бою. Військові заявляють, що техніка продовжує показувати результати у боях з російським ворогом.

«Танки чудово показують себе на полі бою й ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше – залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки», – йдеться у повідомленні.

При цьому військові наголошують, що не коментують, з якою метою, куди і що саме перекидають ЗСУ.

Нагадаємо, нещодавно агентство Associated Press писало з посиланням на американських військових чиновників про те, що Україна тимчасово відвела з лінії фронту танки Abrams та напрацьовує нову схему їхнього використання.

За неофіційними даними, російські війська вивели з ладу 5 із 31 американського танка M1 Abrams. Крім того, щонайменше 30 німецьких танків Leopard різних модифікацій було знищено з того часу, як вони почали брати участь у бойових діях в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: