Помічниці «бурштинового» нардепа Полякова дозволили вільно їздити Україною

Читать на русском
Одній із підозрюваних у так званій справі бурштинової мафії дозволили залишати столицю України.
Тетяна Любонько

Помічниці народного депутата Максима Полякова, підозрюваній у «бурштиновій справі» Тетяні Любонько дозволили вільно пересуватися Українлю.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Так, суд визнав доведеними ризики, які навів прокурор під час судового засідання, а саме переховування від органів досудового розслідування та незаконний вплив на свідків та підозрюваних у цій справі. Також суддя визнав доведеним прокурором перешкоджання стороною захисту в завершенні досудового розслідування, оскільки вони досі не ознайомилися з матеріалами справи.

Однак суд задовольнив клопотання частково, залишивши в обов'язках наступне: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; здати на зберігання закордонні паспорти й утримуватися від спілкування з фігурантами розслідування. Водночас суд скасував обов'язок не залишати Київ без дозволу.

Нагадаємо, після повернення закордонного паспорта нардеп Борислав Розенблат злітав до Дубая.

Раніше суд дозволив Полякову виїжджати за кордон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: