Жебрівський анонсував створення бригади територіальної самооборони

Читать на русском
За словами Жебрівського, фінансування програми, яка триватиме до 2019 року, складе 23,6 мільйона гривень.

У Донецькій області мають намір організувати бригаду територіальної самооборони.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Бригада територіальної оборони незабаром з'явиться в Донецькій області. Її передові підрозділи будуть розташовуватися в Краматорську, Покровську, Бахмуті й два – в Маріуполі. Відповідну програму формування бригади затвердили на засіданні колегії Донецької обласної державної адміністрації 26 квітня», – написав він.

Визнання Донбасу окупованим РФ: чому на це пішло 4 роки та чи є користь?24 квітня ПАРЄ проголосувала за визнання окупації Росією частини Донбасу. Як рішення вплине на Україну, розповіли експерти.

За словами Жебрівського, фінансування програми, яка триватиме до 2019 року, складе 23,6 мільйона гривень, з яких 5 мільйонів виділить обласний бюджет, 4 мільйони – бюджети районів, інші – бюджети міст та об'єднаних територіальних громад.

Голова адміністрації пояснив, що бійці спеціалізованої бригади залучатимуться до активних дій у разі загострення російської агресії, а також у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Раніше Жебрівський розповів, коли відновлять подачу води до Авдіївки.

Також відзначимо, що уряд запобіг закриттю шахт на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: