Кабмін звільнив Жебрівського

Читать на русском
Кабінет міністрів схвалив проект указу президента про звільнення голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Кабінет міністрів схвалив проект указу президента про звільнення голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду в середу, 13 червня, передає «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

Жебрівський подав у відставку: як голова ВЦА виконує свої обіцянкиПавло Жебрівський подав у відставку з посади голови Донецької ВЦА після трьох років роботи. Слово і Діло розбиралось, як він виконує обіцянки.

«Погодили акт президента про звільнення Жебрівського за власним бажанням», - сказав Розенко.

Як повідомлялося, 11 червня голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що подав президенту заяву про відставку.

Раніше «Слово і Діло» писало, що підштовхнуло Жебрівського до звільнення.

Також ЗМІ повідомили про нове місце роботи Жебрівського.

Нагадаємо, голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський обіймав свою посаду з 11 червня 2015 року. За цей час він виконав 38 обіцянок (зі 108), майже стільки ж провалив, а 34 – виконати не встиг. Рівень його відповідальності становить 35%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: