Які теми хвилюють міністра молоді та спорту Жданова

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми урядовці найчастіше дають обіцянки. Для міністра енергетики Насалика найактуальнішою є тема електроенергетичної промисловості, а для міністра соціальної політики Реви – теми пенсій та субсидій. Сьогодні ми розбиралися, що в першу чергу хвилює міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Жданов обіймає свою посаду з лютого 2014 року. За час своєї каденції він дав 41 обіцянку, з яких 25 виконав (61%), а 2 – провалив. У процесі виконання перебувають ще 14 запевнень. Найактуальнішою для міністра є тема розвитку спортивної інфраструктури (ремонт і будівництво). У цій сфері міністр дав 12 обіцянок, 11 з яких – цьогоріч. Із них він встиг виконати лише 17%.

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 1 до 29 серпняЧлени Кабінету міністрів дали лише 16 нових обіцянок у серпні. Найбільше запевнень стосуються інфраструктури.

Не менш важливою для Жданова є тема реформи держслужби та внутрівідомча робота міністерства. У цій галузі він дав 11 обіцянок, велика частина з яких припадає на початок його каденції. Тому міністр встиг виконати 73% планів і намірів щодо роботи міністерства. Ще одна обіцянка перебуває в процесі виконання, а дві – провалені.

За трьома напрямками своєї діяльності в міністра молоді та спорту зафіксовано 100% виконання обіцянок: патріотичне виховання (виконана одна обіцянка), зарплата спортсменів (4 обіцянки), спортивні заходи (8 обіцянок).

Поки що на нульовій позначці перебуває виконання двох обіцянок Жданова щодо зарплат тренерів.

Також можна констатувати, що набагато менше міністра цікавить молодіжна політика, оскільки в цій сфері Жданов за чотири з половиною роки своєї каденції дав лише три обіцянки. Варто відзначити, що дві з них він виконав (67%), а ще одну, яку дав у 2018 році, поки що належить втілити.

З усіма обіцянками міністра можна ознайомитися тут.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» зібрало обіцянки членів Кабінету міністрів України за серпень.

Інтерв'ю з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим можна почитати на нашому порталі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: