Маляр розповіла, чи наразі є загроза повторного наступу з Білорусі

Читать на русском
Наразі на кордоні Білорусі з Україною знаходиться недостатня кількість ворожих сил для наступу, але такий варіант може бути запасним у росії.

Наразі на кордоні Білорусі з Україною знаходиться недостатня кількість ворожих сил для наступу, але такий варіант може бути запасним у росії.

Про це йдеться у заяві заступника міністра оборони України Ганни Маляр в ефірі телемарафону.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

За її словами, у Білорусі фіксують рух техніки та особового складу, який відбувається там від початку повномасштабної війни. Зараз одну техніку вороги перекидають звідти до росії, а іншу – до Білорусі.

«Чи є загроза (нового нападу з Білорусі – ред.)? Це війна і росія так само, як і ми припускаємо всі можливі сценарії. Те, що це може бути запасним варіантом, планом Б чи В – це можливо. Але з погляду того, що повідомляють військові, говорити прямо на сьогодні не можна, що там накопичено достатньо сил, щоб зараз відбулося вторгнення. Водночас не можна й заперечувати дану можливість. Тому наші збройні сили перебувають у стані готовності», - наголосила Маляр.

Раніше британський полковник розповів, чи зможе Білорусь напасти на Україну.

Бійці Збройних Сил України звернулися до військовослужбовців об'єднаного угруповання військ Білорусі та росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: