Розслідувачі виявили ППО біля резиденції путіна в Сочі

Читать на русском
Резиденція російського диктатора – це ділянка розміром в більш ніж 20 гектар землі; на ньому розташовані два будинки, корпус для гостей, вертолітний майданчик і підйомник
Ілюстративне фотоYouTube

Російські опозиційні журналісти-розслідувачі виявили, що можлива резиденція російського диктатора володимира путіна в Червоній Поляні недалеко від Сочі, в Краснодарському краї рф, охороняється установками ППО.

Про це повідомляється у розслідуванні, яке опублікували опозиціонери.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

Щонайменше один комплекс малого радіуса дії «Панцир-С1» був зафіксований біля резиденції путіна, в одному кілометрі від комплексу, який юридично належить «Газпрому». Однак насправді комплекс – зимова резиденція, що належить путіну; до війни він їздив туди кататися на лижах.

Резиденція російського диктатора – це ділянка розміром в більш ніж 20 гектар землі; на ній розташовані два будинки, корпус для гостей, вертолітний майданчик і підйомник. Однак під будівлями загальною площею в 3,8 тис.квадратних метрів є і підземні поверхи – але що там знаходиться точно, достеменно невідомо.

Недалеко від цього комплексу, до речі, знаходиться резиденція російського експрезидента і заступника глави Радбезу росії Дмитра Медведєва. Обидві резиденції були побудовані у 2014 році, для зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Секреты горной резиденции ПутинаНавальный LIVE

Нагадаємо, в січні 2023 року стало відомо, що шести кілометрах від резиденції президента рф володимира путіна у Валдаї Новгородської області встановили зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1».

Крім того, комплекси «Панцир-С1» встановили на дахах декількох будівель в Москві, зокрема, на даху Міністерства оборони. Це було зроблено, оскільки росіяни пущі вогню бояться ударів українських безпілотників по Москві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: