Нічна атака на Хмельниччину: від уламків ворожих дронів зайнялася пожежа

Читать на русском
Росіяни атакували вночі 21 червня Хмельницьку область. В будівлі в одній із громад через падіння уламків збитих ворожих дронів сталася пожежа.
Getty Image

Росіяни атакували вночі 21 червня Хмельницьку область. В будівлі в одній із громад через падіння уламків збитих ворожих дронів сталася пожежа.

Про це у Telegram повідомив в.о. голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Повітряну тривогу на Хмельниччині оголосили 21 червня о 03:40. Вибухи ж пролунали близько 5 ранку. Відомо, що сили протиповітряної оборони знищили всі 6 безпілотників, які російські війська випустили по області.

«Уночі 21 червня ворог завдав удару з північного напрямку ударними дронами іранського виробництва Shahed-136/131. Усі дрони-камікадзе знищено силами та засобами Повітряних Сил на Хмельниччині», – йдеться у повідомленні.

Згодом стало відомо, що уламки впали на гараж та господарчу будівлю в одній з громад області. Постраждалих та загиблих немає. На місці працюють усі відповідні служби, підрозділи ДСНС вже ліквідували займання.

Нагадаємо, повітряні тривоги були оголошені в деяких областях України в ніч проти 21 червня через фіксацію групи ворожих ударних безпілотників типу «Shahed», а також через ракетну загрозу.

Варто додати, що минулої ночі сили протиповітряної оборони знищили 32 із 35 запущених росією дронів. Основним напрямом атаки була Київська область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: