«Ситуація складна»: мер Москви оголосив понеділок неробочим днем через бунт Пригожина

Читать на русском
Влада Москви закликала жителів утриматися від поїздок по місту і заявила про перекриття руху на деяких дорогах.
Росгвардія займає позиції на підступах до МосквиФото: росЗМІ

Понеділок, 26 червня, оголошено неробочим днем у Москві через «складну ситуацію», що виникла через заколот «вагнерівців».

Про це повідомив мер столиці країни-окупанта Сергій Собянін.

Заколот у росії: які об'єкти вже під контролем вагнерівців та як протидіють регіониОгляд усього, що відомо на цей час про захоплені вагнерівцями об'єкти на території росії, а також повний перелік заходів, ужитих режимом путіна, з протидії Пригожину та його бойвикам.

За його словами, таке рішення було ухвалено «з метою мінімізації ризиків». На роботу мають вийти лише співробітники міської влади, підприємств безперервного циклу, оборонно-промислового комплексу та міських служб.

Собянін також закликав мешканців утриматися від поїздок містом і заявив про перекриття руху на деяких дорогах.

Нагадаємо, вчора ввечері ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин звинуватив Міноборони рф в ударах по позиціях його бойовиків. Після цього частина «вагнерівців» вирушила колоною на Москву, а інша частина – зайняла центр Ростова і увійшла до інших російських міст.

Російський диктатор путін, у свою чергу, заявив про внутрішню зраду і наказав Збройним силам зупинити збройний заколот. При цьому, за даними ЗМІ, він екстрено виїхав із Москви на Валдай.

У зв'язку з демаршем ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина у низці регіонів оголошено режим контртерористичної операції. А в Москві, за даними ГУР, рашисти готуються до облоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: