Обстріл Херсона: в ОВА розповіли про стан дитини, яка вдень постраждала через російську атаку

Читать на русском
Дівчинка 2020 року народження, яка сьогодні постраждала внаслідок російського обстрілу Херсона, перебуває у реанімації із численними травмами. Її можуть перевести до київської лікарні.
Фото: Getty Images

Дівчинка 2020 року народження, яка сьогодні постраждала внаслідок російського обстрілу Херсона, перебуває у реанімації із численними травмами.

Про це повідомив голова місцевої обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

Він розповів, що лікарі діагностували у неї множинні осколкові поранення, проникаюче поранення грудної порожнини, загальну контузію, закриту черепно-мозкову травму і контузію легень. Крім того, є підозра на уламок в судинному пучку грудної клітки.

Прокудін уточнив, що після здійснення низки процедур лікарі планують провести КТ-обстеження. Лікарі також не виключили переведення дівчинки в одну з медустанов Києва.

«Зараз дівчинка під постійним наглядом лікарів і отримує всю необхідну допомогу», – підсумував голова ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вдень росіяни знову атакували Херсон. Спочатку голова міської військової адміністрації заявив, що внаслідок атаки поранення отримала 6-річна дитина, проте згодом з'ясувалося, що йдеться про дівчинку 2020 року народження. Крім цього, травмовано ще чотирьох людей.

Раніше повідомлялося, що через обстріл російських загарбників постраждав волонтер, який перебував у власному автомобілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: