Атака на Київ: усі російські ракети були збиті на підльоті до столиці

Читать на русском
Рф вперше за 79 днів атакувала крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Всі цілі, спрямовані на Київ, були збиті на підльоті до міста.
24 канал

Росіяни сьогодні, 8 грудня, після паузи у 79 днів відновили удари крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Усі ракети, спрямовані на Київ, були збиті на підльоті до столиці.

Про це повідомляє військова адміністрація.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«Попередньо, біля 10-ти бомбардувальників-ракетоносців випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста Енгельс, Саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала майже 2 години. Але жодна ворожа ціль не досягнула міста. Силами та засобами ППО усі ракети, які летіли у напрямку Києва, були знищені ще на підльоті до столиці», – йдеться у повідомленні.

Інформації про жертви та руйнування немає.

Сили ППО активно працювали на Київщині: влучань в об'єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Але внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки у кількох громадах, повідомили в ОВА.

«У будинках вибиті вікна, часткові руйнації стін. Аварійні служби вже працюють. Більш детальна інформація щодо пошкоджень – згодом. Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ранкової атаки. Людям буде надана вся необхідна допомога», – зазначив голова ОВА Руслан Кравченко.

Нагадаємо, окупанти також атакували ракетами Дніпропетровську область: у Павлоградському районі є загиблий та поранені.

Вночі було завдано кілька ракетних ударів по Харкову, у місті є руйнування та постраждалі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: