Після атаки БПЛА у Воронезькій області рф ввели надзвичайний стан

Читать на русском
Вночі 16 січня Воронезьку і Бєлгородську рф атакували дрони. Аісля атаки безпілотників у Воронежі ввели надзвичайний стан.
Фото: ZUMA PRESS / SCANPIX

Вночі 16 січня у російському місті Воронеж пролунала серія потужних вибухів. Місцева влада заявила про атаку дронів на місто. Згодом з'явилась інформація, що безпілотники атакували і Бєлгородську область країни-агресора.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони рф і російських посадовців.

«Черговими засобами ППО було знищено п'ять і перехоплено три українські безпілотні літальні апарати над територією Воронезької області, чотири БПЛА перехоплено над територією Бєлгородської області», – заявили у Міноборони.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що у місті «відбита атака українських безпілотних літальних апаратів», але при цьому є постраждалі: внаслідок влучання у квартиру на вулиці Тепличній фрагментів збитого БПЛА, медична допомога знадобилася дитині.

Також мер Воронежа Вадім Кстенін написав, що мешканців пошкодженого будинку на вулиці Тепличній евакуювали до школи, яка розташована поруч.

За інформацією російське пропагандистського видання РИА Новости, після атаки безпілотників у Воронежі ввели надзвичайний стан.

Після оголошення режиму надзвичайної ситуації мешканці Воронежа почали писати про нові вибухи у місті.

Нагадаємо, вночі 16 січня над Воронежем прогриміло щонайменше 15 вибухів. Міноборони рф заявило про збиття трьох безпілотників над Воронезькою областю.

Вночі 15 січня в російському Курську було чути вибухи. Уламки БПЛА впали поблизу однієї зі шкіл міста.

Вночі 11 січня у Підмосков'ї сталася пожежа на виробництві, а в Ростовській області країни-агресора пролунали потужні вибухи.

Увечері 4 січня в російському Бєлгороді було чути потужні вибухи, внаслідок яких поранення отримали дві людини, також пошкоджено понад 30 автомобілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: