Zara, Bershka, Stradivarius та інші: у МЗС підтвердили повернення в Україну модних брендів Inditex

Читать на русском
Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home повертаються в Україну.
Skymall

В Україну повертаються бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex – Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home.

Інформацію підтвердили у Міністерстві закордонних справ України.

Українці зможуть отримувати кешбек за покупку вітчизняних товарівЗеленський анонсував програму кешбеку за покупку українських товарів. Гроші приходитимуть на картку. Програма може запрацювати вже цього року.

У МЗС розповіли, що з 2022 року ведуть системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок після початку повномасштабної війни, для відновлення їхньої роботи.

«Повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця для українців, надає їм доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України в часи війни та поглиблює її інтеграцію у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу», – зазначили у міністерстві.

Окремо у МЗС закликали відновити роботу в Україні шведську корпорацію IKEA.

Нагадаємо, у вересні 2022-го McDonald's розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. Перші три ресторани було відкрито у столиці.

У листопаді вперше після початку повномасштабної війни свої магазини у Києві відкрив шведський рітейлер H&M.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: