На захопленій окупантами нафтобазі у Криму пролунали вибухи, спалахнула пожежа

Читать на русском
У неділю, 24 березня, нафтобазу поблизу Гвардійського у тимчасово окупованому Криму, ймовірно, атакували дрони. Там спалахнула пожежа.
trueua.info

Нафтобазу поблизу Гвардійського у тимчасово окупованому Криму, ймовірно, атакували дрони. Там спалахнула пожежа.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Вранці у неділю, 24 березня, коли росія атакувала ракетами Україну, близько 20 вибухів пролунали у Криму по нафтобазі біля селища Гвардійське.

«Після серії вибухів на захопленій окупантами нафтобазі поблизу Гвардійського Сімферопольського району спалахнула пожежа, дим від якої було видно здалеку. За інформацією з відкритих джерел, об'єкт був атакований дронами», – йдеться у дописі.

Припускають, що влучання відбулося в гарнізон Гвардійського. Після атаки у Гвардійському з будинків приватного сектору поряд із нафтобазою окупанти розпочали евакуацію мешканців.

Про влучання також писав Telegram-канал Кримський вітер. Зазначали, що після атаки дронів у Гвардійському потужно спалахнула російська нафтобаза, розміщена біля залізничної станції Остряково.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 23 березня, у Самарській області рф спалахнула потужна пожежа на Куйбишевському нафтопереробному заводі. Ймовірно, причиною стала атака БПЛА.

Також повідомлялося про пожежу на НПЗ у Краснодарському краї росії, там загинула людина.

Відомо, що у росії планують розгорнути системи протиповітряної оборони біля нафтопереробних заводів через атаки України. Втім британські розвідники вважають, що повністю уникнути руйнувань їм навряд чи вдасться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: