На Київщині продовжують посилювати оборону, встановили 10 тисяч бетонних пірамід

Читать на русском
У Київській області продовжують нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд. Станом на кінець березня встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід.
t.me/kyivoda

У Київській області продовжують нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд. Станом на кінець березня встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Київська обласна військова адміністрація.

Будівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війниБудівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війни – на інфографіці.

У дописі наголошують, що захист кордонів сьогодні є однією з головних цілей політики безпеки. Будівництво фортифікаційних споруд ведеться відповідно до державних завдань. Воно, зокрема, передбачає:

  • розгалужену систему траншей, бліндажів та інших видів укриттів;
  • встановлення загороджувальних рубежів. Мова йде про «зуби дракона», протитанкові рови й не тільки.

Станом на кінець березня вже встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід, також облаштовано протитанкові рови.

«Будівництво фортифікацій під постійним контролем. Цього тижня провели засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі представників всіх правоохоронних органів, військових та підрядників, які залучені до цього процесу. До всіх вимога єдина: якість, дотримання термінів та ефективне використання коштів», – додав голова ОВА Руслан Кравченко.

До слова, процес будівництва фортифікацій активізувався, зокрема, й на Дніпропетровщині, там почали споруджувати «зуби дракона».

Нещодавно Зеленський назвав терміни нового російського наступу та оцінив готовність ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: