На Харківщині ворог обстріляв близько 20 населених пунктів, є поранені

Читать на русском
Минулої доби, 29 березня, у Харківській області від артилерійських та мінометних ударів постраждали близько 20 населених пунктів. Поранення отримали двоє людей.
Харківська ОВА

Минулої доби, 29 березня, у Харківській області від артилерійських та мінометних ударів постраждали близько 20 населених пунктів. Поранення отримали двоє людей.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

«Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Вовчанськ, Потихонове та ін. Авіаударів зазнали н.п. Бочкове, Успенівка, Хрипуни, Ізюмське, Зибине, Лиман», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Куп'янську внаслідок артобстрілу пошкоджено чотириповерхову адміністративну будівлю, вікна та балкони житлового п’ятиповерхового будинку. Поранення зазнав 87-річний чоловік.

Унаслідок повторного обстрілу КАБами села Графське сталося займання приватного будинку, у Боровій Ізюмського району внаслідок обстрілу було пошкоджено двоповерхову будівлю, 16 приватних будинків, п’ять господарчих споруд та гараж.

Крім цього, у Покотилівці 28-річний чоловік зазнав травм унаслідок детонації вибухонебезпечного предмета.

Також рятувальники повідомили, що за добу ліквідували у Чугуївському районі три пожежі, спричинені обстрілами.

Нагадаємо, у ніч проти 30 березня російські окупаційні війська атакували Полтавську область дронами-камікадзе.

Цієї ж ночі в Дніпропетровській області уламки збитого безпілотника впали на території елеватора. Спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: