У ЗСУ заявили про загострення ситуації на Донеччині, ворог намагається прорватися до Часового Яру

Читать на русском
Окупанти не полишають спроб прорвати позиції ЗСУ у районі Часового Яру. З цією метою ворог зараз штурмує Іванівське та околиці Богданівки.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські війська не залишають спроб прорвати позиції Сил оборони у районі Часового Яру. З цією метою ворог зараз штурмує Іванівське та околиці Богданівки.

Такими даними поділився речник Оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі телемарафону.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

«Окупанти за будь-яку ціну намагаються захопити селище Іванівське та околиці Богданівки, прорватися до Часового Яру, де нашим воїнам ціною титанічних зусиль вдається стримувати вже не одну добу ворога та стабілізувати ситуацію на цьому напрямі», – заявив спікер.

За його словами, загалом військові спостерігають в останні дні загострення обстановки на Сході.

«У зоні відповідальності нашого ОСУВ «Хортиця» найгарячішими напрямками залишаються Бахмутський, Авдіївський та Новопавлівський. Ситуація у районі проведення бойових дій складна, але контролюється Силами оборони. Ворожа армія на деяких ділянках та напрямках не припиняє спроб штурмувати позиції наших захисників, використовує як артилерію, танки, безпілотники різних типів, так і авіацію», – резюмував Волошин.

Нагадаємо, головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що вище російське військове керівництво поставило завдання своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня.

Раніше у ЗСУ розповіли, скільки військових стягнула росія для штурму Часового Яру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: