Удар по залізничному вокзалу в Балаклії: кількість поранених зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки на вокзал у Балаклії поранення отримали 11 людей. Росіяни били ракетою Іскандер-М і намагалися досягти більшої кількості жертв.
Фото: прокуратура

Внаслідок ракетного удару по залізничному вокзалу в Балаклії поранення отримали 11 людей.

Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено скління вікон та дах будівлі залізничного вокзалу, приміський електропотяг Харків-Ізюм, який був на відстані 15 метрів від місця прильоту, колії. Травмовано 7 цивільних чоловіків та 4 жінки», – написав він у Telegram-каналі.

Ракетну атаку було здійснено вчора вдень, 25 квітня. За попередніми даними, озвученими прокуратурою, росіяни вдарили ракетою «Іскандер-М» із осколково-бойовою частиною, що розірвалася в повітрі.

«Вказані дії ЗС рф були спрямовані на велику кількість жертв серед цивільного населення, тому що саме в цей час до залізничного вокзалу прибувала електричка з людьми», – зазначили у прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 19 квітня під час атаки на Дніпро та область росіяни цілеспрямовано обстріляли цивільні інфраструктурні об'єкти Укрзалізниці. Були поранені серед залізничників.

Раніше окупанти завдали масованого удару по Костянтинівці Донецької області ракетами С-300. Було зруйновано будівлю залізничного вокзалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: