ВАКС відсторонив від посади заступника голови Запорізької облради

Читать на русском
Антикорупційний суд частково підтримав прохання детектива НАБУ про відсторонення підозрюваного від посади.
фото: «Слово і діло»

Вищий антикорупційний суд відсторонив до 25 травня заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка від займаної посади. НАБУ і САП підозрюють його у наданні неправомірної вигоди директору «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Таке рішення 25 квітня ухвалила слідча суддя ВАКС Лариса Задорожня, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання детектива НАБУ про відсторонення від посади Куценка Владислава Ігоровича – задовольнити частково. Відсторонити підозрюваного Куценка Владислава Ігоровича від займаної посади заступника голови Запорізької обласної ради на строк один місяць», – оголосила рішення вона.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

За версією слідства, протягом 2023-2024 років підозрювані неодноразово надавали одному з директорів обласної лікарні грошові кошти, аби той сприяв перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також відкриттю медзакладом рахунку у визначеному банку та розміщенню на ньому коштів. 19 лютого осіб викрили «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини неправомірної вигоди. Загальна сума неправомірної вигоди сягає понад 650 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: