«Слово і діло» увійшло до списку найякісніших медіа за версією ІМІ

Читать на русском

Сайт Слово і діло увійшов до списку найякісніших українських онлайн-медіа за перше півріччя 2024 року. Моніторинг провів ІМІ.
фото Слово і діло

Інститут масової інформації провів моніторинг та склав список прозорих, відповідальних та найякісніших українських онлайн-медіа за перше півріччя 2024 року. Сайт «Слово і діло» серед найкращих 11 медіа.

Про це повідомила пресслужба ІМІ у п'ятницю, 26 квітня.

Так, до «білого списку» українських онлайн-медіа у першому півріччі 2024 року увійшли такі редакції: «Слово і діло», Суспільне, «Радіо Свобода», «Українська правда», «Бабель», Громадське, «Тексти», «ZN.ua», «Еспресо», «Український тиждень», «Громадське радіо».

«Такими є результати двоетапного глибинного моніторингу онлайн-медіа, який Інститут масової інформації проводить раз на пів року», – сказано в повідомленні.

Із попереднього переліку у першому півріччі 2024 року випали видання: Укрінформ, NV та «Ліга».

Нагадаємо, у грудні 2023 року ІМІ провів аналіз професійних стандартів топових українських онлайн-медіа. Портал «Слово і діло» зайняв одну з лідируючих позицій.

У 2020 році «Слово і діло» увійшло до переліку популярних ЗМІ без «джинси». А у 2019-му «Слово і діло» за версією ІМІ також було серед лідерів ЗМІ, які дотримуються журналістських стандартів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: