Число жертв та постраждалих внаслідок атаки на Одесу знову збільшилося

Читать на русском
Станом на 22:00 понеділка, 29 квітня, ще один чоловік помер, внаслідок інсульту, який спровокувала атака.
фото: nv.ua

Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Одесі кількість загиблих збільшилась до п’яти осіб. Наразі відомо про 32 поранених, серед них двоє дітей.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram.

«Станом на 22:00 четверо людей загинули, також вбито собаку. Ще один чоловік помер, внаслідок інсульту, який спровокувала атака», - йдеться в повідомленні.

Згідно з його словами, 32 людей поранені, 25 знаходяться у лікарнях, серед них двоє дітей та вагітна. Дівчинка, якій немає й пʼяти років, у вкрай тяжкому стані. Ще шестеро дорослих також в реанімації.

Водночас, внаслідок ворожої атаки по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. Відповідну інформацію для ЗМІ пітвердили в керівництві університету.

Згодом стало відомо, що росіяни завдали ракетного удару по Одесі балістичною ракетою, попередньо з касетним боєприпасом.

«Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації, де люди гуляли з дітьми, собаками, займалися спортом… Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель», - написав Кіпер.

Нагадаємо, удару по Одесі було завдано ввечері 29 квітня. Спочатку було відомо про двох загиблих та вісім постраждалих.

Також повідомлялося, що внаслідок російської атаки на Одесу поранено ексрегіонала Сергія Ківалова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: