Суд поділив спільне майно судді Верховного суду Князєва та його колишньої дружини

Читать на русском
Миколаївський райсуд частково підтримав позов колишньої дружини ексочільника Верховного суду щодо спільного майна.
фото: Facebook

Суд підтримав позов колишньої дружини судді Верховного суду Всеволода Князєва Юлії про поділ майна подружжя і визнав за нею право власності на деяке майно, заарештоване у межах справи Князєва.

Таке рішення 26 квітня ухвалив Центральний районний суд Миколаєва, повідомляє «Слово і діло».

Колишня дружина Князєва Юлія, з якою вони розлучились 16 січня 2024 року, подала позов до суду про поділ майна подружжя. Зокрема, вона просила визнати за нею право власності на низку майна, зокрема, на 2/3 житлового будинку площею 20,2 квадратних метри; 104 600 доларів готівкових коштів та грошей на банківських рахунках. У межах справи Князєва було накладено арешт на житловий будинок Князєва, банківські рахунки подружжя та майно в комірках банку, а також вилучені грошові кошти та інше.

«Позов задовольнити частково. У порядку поділу майна подружжя визнати за (Юлією Князєвою – ред.) право власності на частину у праві власності на житловий будинок... У порядку поділу майна подружжя визнати за (Князєвою – ред.) право власності на частину готівкових грошових коштів, а саме на суму 52 300 доларів», – ідеться в рішенні.

Також суд визнав на Князєвою право власності на грошові кошти, розміщені на банківських рахунках: понад 350 тисяч гривень; 87 341 доларів і 110 євро. В іншій частині позову їй відмовили.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відсторонила суддю Князєва від розгляду судових проваджень до кінця розгляду його справи про одержання неправомірної вигоди. Вищий антикорупційний суд уже розпочав її розгляд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: