Медведєв погрожує «світовою катастрофою» у разі відправлення західних військ в Україну

Читать на русском
Медведєв, натякаючи на застосування ядерної зброї, заявив, що якщо західні країни введуть війська в Україну, настане світова катастрофа.
Фото: AFP

Заступник голови російської Ради безпеки Дмитро Медведєв погрожує «світовою катастрофою» у разі відправлення західних військ до України.

Традиційно свої погрози він написав у Telegram-каналі.

Відправка західних військ в Україну: реакція союзників на заяву МакронаЯк союзники відреагували на заяву Еммануеля Макрона про можливість відправлення військ до України.

«Відправлення своїх військ на територію України спричинить прямий вступ їхніх країн у війну, на яку нам доведеться відповідати. І, на жаль, не на території України. В цьому випадку нікому з них не сховатися ні на Капітолійському пагорбі, ні в Єлисейському палаці, ні на Даунінг-стріт-10. Настане світова катастрофа. Це, до речі, змогли зрозуміти Кеннеді та Хрущов понад 60 років тому. Але ніяк не хочуть усвідомити нинішні інфантильні дебіли, що дорвалися до влади на Заході», – заявив Медведєв.

За його словами, саме тому росія сьогодні оголосила про підготовку до навчань, на яких відпрацьовуватиме застосування нестратегічної ядерної зброї.

Нагадаємо, раніше президент Франції Еммануель Макрон назвав дві умови для можливого відправлення сухопутних військ до України.

Лідер демократичної меншості в Палаті представників США Хакім Джефріс не виключив, що Штатам «доведеться втрутитися» у війну в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: