Окупанти створюють «певне угруповання» військ на північ від Харкова – Синєгубов

Читать на русском
Командування окупаційної армії створює нове угруповання військ біля кордону з Харківською областю. Про це повідомив голова ОВА Синєгубов.
Фото: facebook.com/synegubov.official

Командування російської окупаційної армії створює нове угруповання військ біля кордону з Харківською областю.

Про це повідомив керівник обласної воєнної адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

За його словами, ворог може використати угруповання для удару по Харківщині чи інших регіонах з півночі.

«Щодо півночі: ворог створює певне угруповання військ, а далі будемо аналізувати: це для ймовірного удару з півночі чи інших територій. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб бути готовими та протидіяти тим викликам, які у нас можуть бути», – сказав він.

Синєгубов додав, що плани евакуації з Харкова розроблені дуже давно та актуалізуються щомісяця. При цьому зараз жодних підстав для проведення такої евакуації немає.

В ОВА також повідомили, що ворог відновив штурмові дії на східному напрямку після того, як здійснив заміну підрозділів.

Нагадаємо, нещодавно командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Павлюк повідомив, що росіяни мають план захоплення Харкова або Сум.

Головнокомандувач ЗСУ Сирський заявив, що якщо російські війська знову спробують наступати на Харків, місто може стати для них фатальним. А президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна робить усе задля захисту міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: