Країни Євросоюзу підписали блокчейн-угоду

Читать на русском
21 країна Євросоюзу і Норвегія домовилися про партнерство в сфері розвитку блокчейн-технологій. У 2019 може з'явитися система транскордонних платежів.

21 країна Євросоюзу і Норвегія домовилися про партнерство в сфері розвитку блокчейн-технологій. У 2019 може з'явитися система транскордонних платежів.

Як повідомляє прес-служба Єврокомісії, 21 країна Євросоюзу, а також Норвегія, яка не входить до Союзу, підписали декларацію про створення Європейського партнерства в сфері блокчейн-технологій, пише «Слово і Діло».

Від біткойна до виборів президента. Як блокчейн усуне корупцію в УкраїніТехнологія блокчейн (Blockchain) у майбутньому допоможе уникнути корупції в державі. Технологію вже успішно протестували в процесі виборів.

«Для експлуатації можливостей технології блокчейн країни, що підписали декларацію хочуть створити Європейське партнерство для розвитку блокчейн-інфраструктури, яка допоможе запропонувати цифрові послуги, які викликають довіру, в рамках єдиного ринку», - йдеться в декларації.

Але більш цікавим є той факт, що в рамках договору також планується створення системи транскордонних платежів вже в 2019 році.

Є й країни, які поки що не підписали декларацію - це Хорватія, Кіпр, Данія, Греція, Угорщина, Італія, Румунія. Решта учасників договору закликають їх приєднатися до угоди.

Раніше стало відомо про намір США впровадити блокчейн для голосування на виборах.

Нагадаємо, Чилі переводить контроль над енергоресурсами на блокчейн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: