Російські окупанти продовжують обстріли на Луганщині, попри домовлений режим тиші

Читать на русском
Російські окупаційній війська не дають провести евакуацію мирних жителів Луганщини, продовжуючи обстріли населених пунктів.

Окупаційні війська російської федерації упродовж доби продовжує обстріли Попасної та Гірського Луганської області, попри домовлений режим тиші для евакуації цивільних.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Знову росіяни не дотримуються «режиму тиші» - гучно в Попасній та Гірській громаді. Обстріли Гірського не припиняються упродовж доби. Три автобуси заповнені людьми, вичікують тишу, аби рушити на залізничну станцію. Бажаючих виїхати дуже багато, будемо намагатися повернутися за усіма», – зазначив він.

За словами Гайдая, патрульні поліцейські продовжують допомагати дістатися до евакуаційних автобусів тим жителям Сєвєродонецька, Лисичанська, Новодружеська, Привілля, які самі це зробити не в змозі, але хочуть покинути зону бойових дій. Евакуація триває.

Нагадаємо, раніше російські окупанти в Рубіжному влучили у цистерну з азотною кислотою. Через обстріл російських військ майже вся Луганська область залишилася без газу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: