Росіяни випустили по Сумщині майже 100 снарядів та мін: є пошкодження

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли Сумську область. Всього випустили майже 100 мін та снарядів, є пошкодження.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У вівторок, 1 листопада, російські загарбники знову активно обстрілювали прикордоння Сумської області. Атакували 6 громад.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

У Шалигинській громаді з мінометів обстріляли околиці села. Прогриміло 17 вибухів. Обійшлося без руйнувань.

Атака дронами Полтавської області: в ОВА розповіли про наслідкиУ Полтавські області у ніч на 1 листопада чотири ворожі дрони впали на цивільні об’єкти, через що виникла пожежа.

У Великописарівській громаді зафіксували 12 прильотів з мінометів. Осколками пошкодило цивільний автомобіль.

Двічі ворог атакував Юнаківську громаду. Понад годину вдень тривав артилерійський обстріл із САУ – 20 прильотів. Увечері зафіксували ще 17 прильотів, внаслідок чого була пошкоджена енергосистема.

Новослобідську громаду окупанти теж обстріляли з мінометів. Пошкоджені 2 будинки мирних мешканців. Поранено чоловіка, він знаходиться у лікарні. В одному з господарств осколками убило коня.

Для обстрілу Глухівської громади росіяни використали РСЗВ, було 15 прильотів. Руйнувань немає.

Також по околицям одного з сіл Миропільської громади з 20 години вівся мінометний обстріл (10 влучань). О 21 годині він продовжився.

Нагадаємо, у вівторок, 1 листопада, російські окупанти вкотре обстріляли Харківську область. Внаслідок цього 3-річний хлопчик отримав вибухові травми.

Також російські війська в ніч проти 1 листопада обстріляли Миколаїв ракетами С-300. Було зруйновано будівлю навчального закладу, двоповерховий житловий будинок. Поки що відомо про одну загиблу жінку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: