Ракетний удар по Кривому Рогу: перші дані про загиблих та поранених

Читать на русском
У Кривому Розі, попередньо, 3 загиблих та 25 поранених внаслідок влучання ракети у житловий будинок. Є також поранені на інших локаціях, які атакували окупанти.
Фото: Telegram/Сергій Лисак

Внаслідок ракетного удару росіян по п'ятиповерховому будинку в Кривому Розі загинули троє людей, 25 поранені. Крім того, під завалами ще є люди.

Про це розповів голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак.

Він повідомив, що військові вночі збили три крилаті ракети, але у місті є прильоти.

«Понівечена п’ятиповерхівка. Попередньо, загинули троє її мешканців. 25 людей поранені, з них 19 – у лікарні. Горять квартири з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв м. Його приборкують рятувальники», – повідомив Лисак.

Крім того, ще троє людей постраждали внаслідок удару по приватному підприємству, їх госпіталізовано. Під завалами складу, ймовірно, є люди.

Ще 4 травмовані – на іншій локації, повідомив Лисак. Там горіли будівля та авто. Пожежа вже була загашена.

«Побите і автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я вже вгамували. Зруйнована господарська споруда. Також пошкодження є у рятувальному підрозділі», – додав він.

Нагадаємо, сьогодні вночі окупанти завдали чергового масованого удару по Україні. Зокрема, у Кривому Розі ракета влучила у житловий будинок.

Вибухи пролунали також у Києві та області. За інформацією військової адміністрації, всі повітряні цілі навколо столиці було знищено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: