«Режим намагається приховати втрати»: у ГУР розповіли деталі удару по аеродрому «Шайковка»

Читать на русском
Внаслідок удару по російському аеродрому Шайковка, розташованому в Калузькій області, пошкоджено як мінімум один літак, повідомив представник ГУР Андрій Юсов. Він підтвердив, що атака на аеродром була здійснена за допомогою дрона.
Фото: росЗМІ

Внаслідок удару по російському аеродрому «Шайковка», розташованому в Калузькій області, пошкоджено щонайменше один літак.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у коментарі LIGA.net.

Він підтвердив, що атака на аеродром була здійснена за допомогою дрона.

«Щонайменше один літак пошкоджено. Як і в більшості випадків, російський режим намагається приховати справжні обсяги втрат та пошкоджень», – зазначив Юсов.

Він також розповів, хто був задіяний в цій операції.

«Є люди, які у координації з ГУР виконали поставлені завдання. Прийшли з центральної росії, відпрацювали та успішно повернулися назад. Як і в багатьох інших випадках, ГУР продовжує виконувати завдання, в тому числі і на території країни-агресора», – розповів він.

Нагадаємо, росЗМІ повідомили, що дрон-камікадзе атакував аеродром сьогодні вранці. За версією пропагандистів, це був цивільний коптер, дооснащений СВП та посиленою батареєю.

Раніше в рф заявили про атаку на аеродром у Новгородській області. ЗМІ повідомили, що завдяки удару Україна вперше повністю знищила стратегічний ядерний бомбардувальник росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: