У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок російського удару

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Запоріжжю вранці 22 березня кількість поранених збільшилася до 29 осіб.
Фото: espreso.tv

Вранці у п'ятницю, 22 березня, росіяни нанесли масований ракетний удар по Запоріжжю. Постраждали 29 осіб, з них двоє – діти.

Про це повідомляє ДСНС України.

Окупанти завдали ракетних ударів по ДніпроГЕС у ЗапоріжжіРосія сьогодні вдарила по гідроспорудах Дніпровської ГЕС та плотині, на станції виникла пожежа.

«Станом на 21:50 внаслідок ракетних ударів у м. Запоріжжя кількість постраждалих осіб збільшилась до 29 (з них 2 дітей)», – говориться у повідомленні.

Як стало відомо раніше, врезультате ракетної атаки на Запоріжжя загинуло троє людей. В результаті удару по приватному сектору загинули батько та донька - 35-річний чоловік та 8-річна дівчинка. Ще один загиблий – 62-річний водій тролейбуса, який їхав греблею ГЕС.

Як відомо, у ніч на 22 березня росія завдала комбінованого ракетного-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Усього ворог застосував 151 засіб повітряного нападу. ППО вдалося знищити 92 повітряні цілі рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: