ДТП у Броварах: голові райадміністрації повідомили про підозру

Читать на русском
Голові Броварської РДА повідомили про підозру за фактом скоєння ДТП у стані сп'яніння. Унаслідок аварії тоді постраждали четверо людей.
Офіс генпрокурора

Голові Броварської РДА повідомили про підозру за фактом скоєння ДТП у стані сп'яніння. Унаслідок аварії тоді постраждали четверо людей.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора у Telegram.

Скільки людей загинули та травмувалися у ДТП на українських дорогах за десять роківВ Україні за десять років сталося майже 249 тисяч ДТП із загиблими та постраждалими. Статистика за роками – на інфографіці.

«За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України)», – йдеться у повідомленні.

До Шевченківського районного суду Києва прокурори скерували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Слідчі нагадали, що 26 квітня в Броварах посадовець перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. Згодом з’ясували, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, у його крові визначили вміст алкоголю 2.31 проміле.

В аварії постраждали чотири людини, серед них є дитина. Попередньо медиками у двох потерпілих діагностовано тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають в реанімаційному відділенні. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

До слова, голова Київської ОВА Руслан Кравченко підтвердив, що ДТП влаштував саме Майбоженко. За його словами, чиновника буде звільнено.

Також минулого тижня ми повідомляли, що до суду направили обвинувальний акт щодо народного депутата Андрія Ніколаєнка, який 3 листопада збив дівчину на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: