У Туреччині сталася стрілянина у відділку поліції, є загиблі та поранені

Читать на русском
Офіцер поліції вистрілив з пістолета по старшому інспектору та керівнику групи. Інші офіцери зупинили стрілка, вистріливши йому в ноги.
Ілюстративне фотоУкрінформ

В турецькому місті Адияман сталася стрілянина у відділку поліції. Один з правоохоронців відкрив вогонь по працівнаках поліції. Внаслідок стрілянини загинули двоє людей, ще вісім були поранені.

Про це повідомляє видання Halk TV.

Як зазначається, інцидент стався у суботу ввечері в місцевій дільниці поліції.

За попередніми даними, офіцер поліції вистрілив з пістолета в голову старшому інспектору та керівнику групи. Інші офіцери зупинили стрілка, вистріливши йому в ноги.

Згідно з інформацією ЗМІ з джерел в правоохоронних органах, нападник посварився з головним інспектором відділку поліції та начальником групи через доручення на місці виконання.

Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая відреагував на інцидент, та зазначив, що винуватця вже взяли під варту. У своєму Twitter (X) він розповів, що поліцейський у штабі поліції Адияман серйозно поранив начальника штабу поліції та начальника відділу управління громадської безпеки із власної табельної зброї.

Глава МВС Туреччини додав, що за цим фактом проводиться розслідування.

Нагадаємо, що у неділю, 31 березня, в одному із селищ на південному сході Туреччини відбулися жорсткі сутички зі стріляниною на виборчій дільниці, внаслідок яких одна людина загинула і більше десятка отримали поранення.

Також у столиці Вірменії Єревані озброєнні невідомі увірвалися до відділення поліції. Після цього сталася стрілянина та були вибухи у дворі відділку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: