У Силах оборони розповіли про ситуацію в Кринках

Читать на русском
Росіяни знову атакували Кринки, але поки що безуспішно. Ситуація там залишається складною, ЗСУ тримають позиції.
Генштаб ЗСУ

Українські військові продовжують утримувати плацдарм біля Кринок на лівому березі Херсонщини. За добу було відбито нові атаки ворога.

Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 30 квітня.

Бійці ЗСУ встановили контроль над ще однією територією під ХерсономНа Херсонському напрямку наші підрозділи змогли просунутися в районі Велетенського і встановити контроль над островом Нестрига.

«Атакували вони Кринки тричі, безуспішно. Ситуація там залишається складною. Насамперед складною через те, що морпіхи тримаються автономно, бо між нами річка Дніпро та логістика там дуже складна, як і ротація, як і евакуація. Але вони продовжують утримувати свої позиції, незважаючи на сили противника, що перевершують за кількістю», – розповів Плетенчук.

За його словами, по українських позиціях росіяни застосовують некеровані боєприпаси. Для цього вони використовують штурмову авіацію Су-25 або гелікоптери Мі-8, Мі-24.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни досі намагаються провести ротацію в районі Кринок. При цьому Сили оборони регулярно відбивають штурми ворога у цьому напрямку.

А днями бійці ЗСУ встановили контроль над ще однією територією під Херсоном.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: