Зеленський збирав Ставку: говорили про комплектування нових бригад і фортифікації

Читать на русском
Зеленський у четвер, 2 травня, провів чергове засідання Ставки. У ньому взяли участь представники Кабміну та військового командування.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у четвер, 2 травня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. У ньому взяли участь представники Кабміну та військового командування.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

Виробництво дронів та будівництво фортифікацій: що за останній місяць обіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський обіцяє нарощування виробництва дронів, будівництво фортифікаційних споруд та регулювання роботи онлайн-казино.

За його словами, під час засідання прем'єр Денис Шмигаль та новопризначений голова Державної служби спецтранспорту Олександр Яковець подали великий звіт про ступінь готовності фортифікаційних рубежів у прикордонних регіонах та на фронті.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, у свою чергу, доповів про поточну ситуацію на полі бою та організацію ротацій. Зеленський додав, що на Ставці також обговорювалися темпи та потреби при комплектуванні нових бригад.

«Була доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо графіків надходження зброї від партнерів у межах оприлюднених пакетів допомоги. Доручив ужити всіх можливих заходів для скорочення строків. Особливо це стосується постачання засобів ППО для захисту людських життів та енергетичної інфраструктури», – наголосив президент.

Учасники засідання також говорили про виробництво дронів та засобів РЕБ. З відповідним звітом виступив голова Мінстратегпрому Олександр Камишін.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський повідомив, що військова допомога з пакету підтримки, який нещодавно оголосили США, вже почала надходити в Україну.

Також повідомлялося, що президент доручив підготувати «всеосяжний план» захисту цивільної інфраструктури від атак рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: