ЗСУ збили російський Су-25 на Донбасі – Зеленський

Читать на русском
Українські військові у суботу, 4 травня, збили черговий російський літак Су-25 у Донецькій області.
Українська правда

Українські захисники зі 110-ї окремої механізованої бригади у суботу, 4 травня, збили російський штурмовик Су-25 на Донеччині.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у вечірньому зверненні.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

«Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої механізованої бригади за збиття сьогодні чергового російського Су-25 на Донеччині», - йдеться у зверненні.

При цьому, Зеленський подякував усім воїнам, «хто попри жорсткий російський тиск, попри всі складнощі ситуації зараз знищує окупантів».

«Кожна наша бойова бригада, яка тримає міцно позиції, кожен наш воїн, який забезпечує результат для себе, для своїх побратимів, для свого підрозділу, захищає всю Україну та зберігає для України можливість не лише вистояти, але й відкинути окупантів», – сказав президент.

Він також подякував військовим у мобільних вогневих групах, у Повітряних силах, у розрахунках ППО інших видів та родів військ – «усім, хто захищає і захищатиме українське небо від російського терору».

Нагадаємо, російський бомбардувальник Ту-22М3 упав 19 квітня вранці у Ставропольському краї. Льотчики катапультувалися. Один із членів екіпажу збитого літака загинув.

Міноборони росії заявило, що літак зазнав аварії, коли після виконання бойового завдання повертався на аеродром. Однак у Повітряних силах повідомили, що Ту-22 М3 було збито зенітними ракетними підрозділами разом із ГУР. Для збиття літака застосували комплекс С-200.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: