У ХАМАС оновили кількість загиблих палестинців у Секторі Газа

Читать на русском
У підконтрольному ХАМАСу відомстві повідомили, що у Секторі Газа за останню добу загинули ще 32 палестинці.
Ілюстративне фотоAssociated Press

Станом на суботу, 4 травня, кількість загиблих палестинців у Секторі Гази внаслідок бойових дій між Ізраїлем та угрупованням ХАМАС перевищила сягнула 34 654 особи.

Про це повідомляє AFP, із посиланням на дані підконтрольного ХАМАСу Міністерства охорони здоров’я Гази.

Найбільш масштабні повітряні атаки на ІзраїльНа інфографіці – наймасштабніші повітряні атаки на Ізраїль за останні кілька років. Цими вихідними країну ракетами та дронами атакував Іран.

Як зазначили сьогодні у відомстві, щонайменше 34 654 людини були вбиті на території Палестини протягом майже семи місяців війни між Ізраїлем та ХАМАСом.

У заяві міністерства йдеться про щонайменше 32 загиблих упродовж останніх 24 годин, додаючи, що 77 908 людей були поранені в секторі Гази з початку війни 7 жовтня.

При цьому, у своїх повідомленнях про число жертв угруповання ХАМАС не розрізняє цивільних осіб та бойовиків.

Нагадаємо, Сполучені Штати та Велика Британія закликали ХАМАС якнайшвидше прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я у Секторі Газа та визволити ізраїльських заручників.

Як ми раніше повідомляли, в Ізраїлі побоюються, що суд у Гаазі готується видати ордери на арешт високопосадовців, зокрема прем'єра, за звинуваченнями, пов'язаними з війною з ХАМАС.

Також США мають сумніви щодо дотримання Ізраїлем міжнародного права у Газі. Водночас, США можуть вперше запровадити санкції проти ЦАХАЛу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: