Окупанти задіяли додаткові бригади на двох напрямках на Донеччині – ЗСУ

Читать на русском
Керівництво окупаційної армії рф задіяло додаткові бригади на Покровському та Курахівському напрямках, зараз там ведуться запеклі бої.
Фото: Генштаб ЗСУ

Керівництво окупаційної армії росії задіяло додаткові бригади на Покровському та Курахівському напрямках, зараз там ведуться запеклі бої.

Про це повідомив речник ОСГВ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі телемарафону.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

«Противник на цих напрямках задіяв чималу кількість підрозділів, додатково ввів 4 бригади, має від початку чисельну перевагу як у людях, так і в озброєнні та військовій техніці. Окупанти щодня атакують позиції наших військ у тих напрямках. Ну і зараз ворог намагається розвинути наступ на захід від Авдіївки та Мар'їнки, пробиваючись на Покровськ та Курахове», – розповів він.

За його словами, росіяни мають певні тактичні успіхи на цих напрямах, але оперативної переваги вони досягти не можуть.

Волошин також зазначив, що українські військові продовжують посилювати оборону на Донеччині.

«Була заміна підрозділів, які зазнали втрат, здійснюється переміщення бригад, які відновили свою боєздатність. Тобто ми теж, не чекаючи на дії ворога, діємо на попередження», – заявив представник ВСУ.

Нагадаємо, сьогодні головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що саме на Кураховсько-Покровському напрямку противник зосередив основні сили для наступу.

Раніше захисники показали один зі штурмів на фронті та захоплення окупантів у полон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: