У Раді повідомили, коли очікуються призначення нових міністрів

Читать на русском
Кабінет міністрів своїм рішенням спочатку роз'єднає Міністерство інфраструктури та регіональної політики. І потім буде призначено в.о. міністра в обидва міністерства.
фото РБК-Україна

Після звільнення Олександра Кубракова Міністерство інфраструктури та регіональної політики все ж таки розділять на два відомства. Нових очільників вони отримають, найімовірніше, до кінця травня.

Про це розповіла представниця партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук в ефірі телемарафону у четвер, 9 травня.

Підозрюваного у заволодінні землею Сольського звільнено з посади міністра аграрної політикиРада звільнила міністра аграрної політики Миколу Сольського. Раніше йому повідомили про підозру у заволодінні землею.

«Щоб роз'єднати міністерства інфраструктури та регіональної політики, потрібно зробити перший крок – це має бути звільнення віцепрем'єр-міністра, який об'єднує ці функції», – пояснила Кравчук.

За її словами, надалі Кабінет міністрів своїм рішенням має роз'єднати міністерство. А через кілька днів будуть призначені виконуючі обов'язки в обидва міністерства.

«Наприкінці травня, очевидно, можуть бути вже призначення на окремі два міністерства. І, звісно, ​​пан Кубарков є одним із основних кандидатів саме до Міністерства інфраструктури», – сказала Кравчук.

Нагадаємо, сьогодні Рада проголосувала за звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем'єра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

8 травня стало відомо, що Міністерство інфраструктури та регіональної політики хочуть поділити на два окремі відомства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: