Зеленський і Порошенко «зникли» з сайту розшуку російського МВС

Читать на русском
Картки розшуку президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка зникли з сайту МВС рф невдовзі після того, як їх знайшли 4 травня.
колаж 5 каналу

На сайті розшуку МВС рф прибрали картки з прізвищами Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які з'явилися там раніше.

Про це повідомляє російський портал «Медіазона».

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

Повідомляється, що картки розшуку президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка зникли невдовзі після того, як 4 травня їх знайшли співробітники пропагандистської агенції РИА «Новости».

«Зараз за анкетними даними обох президентів сайт видає нуль результатів», – сказано в повідомленні.

Відомо, що Зеленського та Порошенка додала у розшук чергова частина МВС в окупованій Донецькій області – її номер був зазначений у контактній інформації.

Було вказано, що президента та експрезидента розшукують за статтею ККУ, але не уточнювалося, за якою саме.

Наразі картки прибрали з сайту.

Нагадаємо, в МЗС України відреагували на оголошення у розшук президента Володимира Зеленського в рф.

А в Кремлі заявили, що оголошення у розшук президента України Володимира Зеленського та інших українських чиновників – це «результат роботи слідчих та інших відповідних відомств».

До речі, раніше російське МВС оголосило у розшук голову ГУР Міноборони України Кирила Буданова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: