Стало відомо, скільки російських атак ЗСУ відбили на Харківському напрямку за добу

Читать на русском
Українські захисники проводять прочісування міської забудови населеного пункту Вовчанськ. Бойової дії тривають, ситуація контрольована. Втрати ворога становлять 164 особи та 25 одиниць техніки.
Укрінформ

Протягом понеділка, 13 травня, українські захисники відбили 13 атак російських загарбників на Харківському напрямку, втрати ворога становлять 164 особи та 25 одиниць техніки.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

Як зазначається, з початку доби на фронті відбулося 148 бойових зіткнень, противник завдав 6 ракетних, 30 авіаційних ударів із застосуванням 40 КАБів, майже 300 ударів дронами-камікадзе та здійснив понад 2,5 тисячі обстрілів позицій українських захисників.

На Харківському напрямку наші підрозділи відбили 13 атак противника на напрямках Нова Товолжанка (рф) – Вовчанськ, Шебекіно (рф) – Вовчанськ, Гатище – Вовчанськ, Муром – Стариця, Стрілеча – Глибоке, Пильна – Глибоке, Глибоке - Липці.

Українські захисники проводять прочісування міської забудови населеного пункту Вовчанськ. Бойової дії тривають, ситуація контрольована.

При цьому, втрати ворога становлять 164 особи та 25 одиниць техніки.

А на Куп’янському напрямку наші війська відбили 22 атаки противника на напрямках Лиман Перший – Синьківка, Вільшанка – Синьківка, Крохмальне – Берестове, Коломийчиха – Стельмахівка, Ковалівка – Новоєгорівка, Площанка – Макіївка. В ході боїв втрат позицій не допущено, ситуація контрольована. На деяких ділянках покращили тактичне положення наших військ. На напрямках Ковалівка – Новоєгорівка та Кислівка – Іванівка тривають бої за окремі позиції.

Нагадаємо, станом на понеділок, 13 травня, на півночі Харківської області наступають значно більше 30 тисяч військових країни-агресора.

Раніше голова ОВА Олег Синєгубов заявив, що російська армія намагається розтягнути оборону ЗСУ та збільшити протяжність лінії фронту на півночі Харківської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: