У Силах оборони розповіли, чи є ознаки наступу росіян на півдні

Читать на русском
На півдні тактика ворога залишається незмінною. Росіяни поки що ні до чого не готуються, вони просто ведуть бойові дії.
facebook com Taclbery

У зоні відповідальності Сил оборони півдня на сьогоднішній день немає ознак створення наступальних угруповань російських військ.

Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону у вівторок, 14 травня.

У РНБО назвали кількість окупантів, які наразі наступають на ХарківщинуЗгідно зі словами секретаря РНБО, спочатку на кордоні було зосереджено близько 50 тисяч російських військових.

За його словами, на півдні тактика ворога залишається незмінною. Росіяни ні до чого не готуються, вони просто ведуть бойові дії.

«Сказати, що в нас вбачаються якісь різкі зміни у положенні, у характері дій ворога на нашому напрямку, не можу. Тобто, тут в принципі ситуація залишається постійною. Також і ознак створення наступальних угруповань немає, тому сказати, що якось різко змінюється тактика – ні», – сказав Плетенчук.

Він додав, що наразі окупанти сфокусувалися на Херсонському напрямку, саме на Кринках, у районі острова Нестрига ситуація без змін.

Нагадаємо, зараз загострилася ситуація на Харківщині, ворог спробував наступати. Росіяни намагаються розтягнути оборону ЗСУ у Харківській області. У зв'язку з цим збільшилися «сіра зона» та кількість населених пунктів з бойовими діями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: