Плани росіян пробратися в глибину Вовчанська зірвано – Генштаб

Читать на русском
ЗСУ зірвали плани ворога максимально вклинитися в глибину міської забудови Вовчанська та закріпитися.
Генштаб ЗСУ

Сили оборони зірвали плани російських військ максимально вклинитися у глибину міської забудови Вовчанська Харківської області та там закріпитись. Бої продовжуються.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у четвер, 16 травня.

У Генштабі назвали втрати росіян з початку наступу на ХарківщиніЗ початку наступу на Харківщині росіяни втратили 615 військових убитими та пораненими. Також було знищено або пошкоджено 98 одиниць озброєння та техніки.

Повідомляється, що наші військові продовжують виконувати бойові завдання в межах міської забудови у північній частині Вовчанська та тримають супротивника під вогневим контролем. Також українські захисники покращили тактичне становище і відтіснили супротивника в районі на північ від Кислівки.

«Плани ворога максимально вклинитись у глибину міської забудови Вовчанська і там закріпитися - зірвано. З початку поточної доби наші підрозділи продовжують виконання бойових завдань в межах міської забудови Вовчанська в північній частині міста, тримають ворога під вогневим контролем. Дії тривають, ситуація контрольована», – сказано у повідомленні.

При цьому на Куп'янському напрямку російські окупанти за підтримки бронетехніки намагаються атакувати українські позиції на напрямку Крохмальне – Берестове.

Нагадаємо, раніше ЗСУ перемістилися на вигідніші позиції під Вовчанськом. Учора в Генштабі повідомляли, що Сили оборони частково витіснили росіян із Вовчанська.

Президент Володимир Зеленський ввечері підтвердив, що Силам оборони вдалося частково стабілізувати ситуацію на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: