У Дніпропетровській області озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК

Читать на русском
В Дніпропетровській області у суботу, 18 травня, озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець отримав поранення.
Фото ілюстративнеbreaking.znaj.ua

В Дніпропетровській області у суботу, 18 травня, озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець отримав поранення.

Про це йдеться у Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ.

Сьогодні, 18 травня, у місті Синельникове під час проведення військовослужбовцями ТЦК заходів з оповіщення військовозобов’язаних цивільний вчинив озброєний напад на сержанта Збройних сил України. У результаті нападу військовослужбовець отримав ножове поранення руки, йому надали всю необхідну медичну допомогу.

«Правоохоронні органи були оперативно проінформовані. Наразі співробітники Національної поліції затримали нападника», – зазначають у дописі.

Через інцидент відкрили кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань, а також за фактом замаху на вбивство.

«Нагадуємо, що посадові особи ТЦК та СП, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов’язаних, відповідно до законодавства є спеціальним суб’єктом, який виконує службові обов’язки під час правового режиму воєнного стану», – додали у Сухопутних військах.

Раніше повідомляли, що у місті Виноградів на Закарпатті виник конфлікт між ромами та представниками ТЦК. Відкрито кримінальне провадження, проводять розслідування.

Також розповідали, як у Києві чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: