У двох областях рф вночі лунали вибухи

Читать на русском
Вночі 19 травня у Ленінградській області та Краснодарському краї рф лунали потужні вибухи, повідомляється про атаку БПЛА.
Фото: fakty.com.ua

У ніч проти неділі, 19 травня, у Виборзі Ленінградської області було чути потужний вибух, за яким послідувала пожежа. Також у станиці Кущевська і у Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю безпілотники атакували військовий аеродром.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Зазначається, що у Краснодарському краї було придушено щонайменше 10 безпілотників.

У Кущівському районі після падіння одного з апаратів виникло локальне загоряння, яке не торкнулося території населених пунктів. Постраждалих та руйнувань внаслідок атаки немає.

У Слов'янську-на-Кубані один із безпілотників упав на території НПЗ. За попередньою інформацією, постраждалих та руйнувань немає. Займань також не зафіксовано.

Також повідомлялося про атаку БПЛА на Виборзьку нафтобазу, хоча губернатор Ленінградської області заявив, що ця інформація не відповідає дійсності. За його словами, у будівлі старої виборзької нафтобази стався «хлопок» у зв’язку з використанням піротехнічних засобів.

Нагадаємо, нафтопереробний завод у Туапсе, розташований на території Краснодарського краю російської федерації, був змушений призупинити своє функціонування після пожежі, що виникла вночі 17 травня.

Крім того, вночі 17 травня після атаки дронів окупований Севастополь був частково знеструмлений.

Вночі 16 травня ударні безпілотники української військової розвідки знову провели успішну спецоперацію на території рф, атакувавши оборонний завод у Тулі.

Також вночі 14 травня українські військові атакували військові об’єкти росіян у Криму. Британська розвідка повідомила, що ця атака призведе до погіршення здатності росії захищати повітряний простір навколо півострова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: