Окупанти знову вдарили по Харкову, є загибла та поранені (оновлено)

Читать на русском
Харків знову під обстрілом, був приліт по промзоні Холодногірського району. Внаслідок атаки є поранені, одна жінка загинула.
Фото: ДСНС

Російські війська вдень 27 травня знову завдали удару по Харкову. На даний момент відомо про 11 постраждалих та одну загиблу жінку.

Про це повідомили мер Ігор Терехов та керівник ОВА Олег Синєгубов.

Приліт був по території промислової зони Холодногірського району. За попередньою інформацією, удару було завдано керованими авіабомбами.

«На цю хвилину вже 11 постраждалих, одна жінка у важкому стані», – повідомив Синєгубов. Пізніше він додав, що жінка загинула.

Крім того, є інформація про приліт у Шевченківському районі міста. Удар стався недалеко від житлових будинків, але інформації про постраждалих та руйнування не надходило.

Нагадаємо, 25 травня російські війська тричі атакували Харків. Внаслідок удару по будівельному супермаркету «Епіцентр» загинули 18 людей, понад 40 отримали поранення. Продовжується пошук загиблих та ідентифікація тіл.

Крім того, окупанти вдарили по Центральному парку та по району житлової забудови. Після цих обстрілів у лікарнях залишається 21 особа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: