Війська рф атакували з артилерії Нікополь, є загиблі та поранені

Читать на русском
В результаті обстрілів Нікополя є двоє загиблих: у лікарні помер 52-річний чоловік, який зранку потрапив під артобстріл. Після обіду російські війська вбили ще одну людину.
t.me/dnipropetrovskaODA

У середу зранку, 29 травня, російські окупаційні війська обстріляли з важкої артилерії місто Нікополь Дніпропетровської області, у результаті чого загинули двоє чоловіків, а ще двоє цивільних отримали поранення.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляє у Telegram.

«Через росіян знову маємо поранених у Нікополі. Це двоє чоловіків 64 та 52 років. В обох осколкові поранення», - йдеться у повідомленні.

Згідно з його словами, удари по місту росіяни завдали з важкої артилерії, була пошкоджена бібліотека, магазин та лінія електропередач.

Пізніше Лисак повідомив, що в результаті обстрілів Нікополя є двоє загиблих: у лікарні помер 52-річний чоловік, який зранку потрапив під артобстріл. Медики боролися за нього, але травми виявилися несумісними із життям.

При цьому, після обіду російські війська вбили ще одну людину. Окупаційні війська скерували дрон-камікадзе на машину швидкої допомоги, загинув 54-річний водій. Поранень зазнала його 53-річна дружина, яку в тяжкому стані госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, російські війська вранці в середу, 29 травня, завдали удару по Краснопіллі в Сумській області. Є поранені та загиблі мирні жителі.

Також сьогодні війська країни-агресора атакували з безпілотника мирних жителів у Новодмитрівці на Херсонщині. Наразі відомо, що постраждали дві людини.

Окрім цього, сьогодні вранці стало відомо, що кількість жертв російської атаки на гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові збільшилася до 19 осіб – у лікарні помер чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: