Окупанти вдарили авіабомбами по житловим будинкам в Торецьку, є загиблі

Читать на русском
Окупанти поцілили по житловому кварталу в центральній частині міста. Внаслідок прямого влучання зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства.
t.me/Donetsk_obl_prokuratura

У вівторок ввечері, 28 травня, російські окупаційні війська атакували авіабомбами місто Торецьк на Донеччині. Наразі відомо про двох загиблих та трьох поранених.

Про це пресслужба Донецької обласної прокуратури повідомляє у Telegram.

«За даними слідства, 28 травня 2024 року, о 18:00, війська рф атакували 3 авіабомбами м. Торецьк. Окупанти поцілили по житловому кварталу в центральній частині міста. Внаслідок прямого влучання зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 63-річний місцевий мешканець та його дружина», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок авіаудару, поранені жінки 24, 53 і 63 років, вони перебувають у лікарні.

Правоохоронці ще встановлюють точну кількість загиблих. Попередньо, за їхніми даними, російські війська застосували бомби «КАБ-250».

Нагадаємо, окупанти завдали удару авіабомбою по селищу Олексієво-Дружківка Краматорського району Донецької області. Під приціл потрапили приватні будинки. Серед поранених чотирирічний хлопчик.

Також сьогодні вдень російська армія завдала ракетного удару по припортовій інфраструктурі Одеси. Об'єм руйнувань встановлюється.

Армія рф у вівторок, 28 травня, вдарила авіабомбою по Київському району Харкова, спалахнула пожежа в гаражах.

Окрім цього, харківській прокуратурі повідомили, що кількість загиблих після удару по Епіцентру на сьогодні зросла до 18.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: