ВАКС пом'якшив домашній арешт помічнику заступника голови Запорізької облради

Читать на русском
Антикорупційний суд частково підтримав прохання сторони захисту про зміну запобіжного заходу фігуранту хабарницької справи.

Вищий антикорупційний суд пом'якшив запобіжний захід з цілодобового на нічний домашній арешт помічнику заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка Олександру Чижеликову у справі про надання неправомірної вигоди.

Таке рішення 23 травня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд продовжив тримання під цілодобовим домашнім арештом Чижеликова до 17 червня. Його захисник подав клопотання про зміну запобіжного заходу.

«Клопотання адвоката про зміну запобіжного заходу – задовольнити частково. змінити застосований до підозрюваного (Чижеликова – ред.) запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на нічний домашній арешт, заборонивши йому залишати місце свого проживання у період часу з 22:00 до 06:00», – йдеться в рішенні.

Перелік обов'язків Чижеликова залишили без змін.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

За версією слідства, протягом 2023-2024 років підозрювані неодноразово надавали одному з директорів обласної лікарні грошові кошти, аби той сприяв перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також відкриттю медзакладом рахунку у визначеному банку та розміщенню на ньому коштів. 19 лютого осіб викрили «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини неправомірної вигоди. Загальна сума неправомірної вигоди сягає понад 650 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: