Внаслідок нічної атаки в Криму пошкоджено п'ять десантних та лоцманських катерів – ЗМІ

Читать на русском
Дрони ГУР у Криму пошкодили чотири десантні катери росіян, один лоцманський катер і два пороми, уточнили ЗМІ.
фото росЗМІ

Сьогодні вночі в Криму українські дрони пошкодили чотири десантні катери росіян, один лоцманський катер і два пороми. Також поранено п'ятьох росіян.

Про це повідомив російський Telegram-канал ASTRA.

Скільки окупантів перебували на затоплених кораблях Чорноморського флоту рфНа затоплених російських кораблях була понад тисяча військових. На інфографіці – що відомо про екіпажі знищених суден.

Повідомляється, що окрім лоцманського катера «Мрія», який затонув у Криму під час сьогоднішньої атаки, пошкодження отримали пором «Конро Трейдер» та пором «Авангард».

Останній через пошкодження сів на мілину, повідомляють джерела ASTRA в екстрених службах Криму. На поромі «Конро Трейдер» поранення отримав один із членів екіпажу. На «Авангарді» поранено 4 людей.

«Крім цього, пошкодження отримали 4 транспортно-десантні катери КС 701, про знищення двох з яких уже повідомили в ГУР МО України. Ще 2 пороми постраждали в Керчі від збитих уламків ракет», – додали в каналі.

Нагадаємо, в ніч проти 30 травня в окупованій Керчі лунали вибухи. Росіяни заявили, що внаслідок ракетної атаки було пошкоджено автомобільний та залізничний пороми.

Пізніше в ГУР повідомили, що в ході спецоперації вночі 30 травня знищили два російські катери в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: