Удар по Харкову: пошукові роботи завершено, кількість жертв зросла

Читать на русском
Завершено рятувально-пошукову операцію у Новобаварському районі. Сьогодні під завалами рятівники знайшли фрагменти ще одного тіла.
Ілюстративнефото: ДСНС

У Харкові рятувальники завершили пошукову операцію на місці удару по багатоповерхівці в Новобаварському районі, який стався в ніч на п'ятницю, 31 травня. При цьому, було уточнено кількість загиблих.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов повідомляють у Telegram.

«Завершено рятувально-пошукову операцію у Новобаварському районі. Сьогодні під завалами рятівники знайшли фрагменти ще одного тіла. Загалом загиблих під час того терористичного обстрілу житлового будинку восьмеро. Ще 26 постраждалі», - розповів Терехов у соцмережах.

При цьому, Синєгубов уточнив, що окремі фрагменти восьмої жертви російського удару відправили на ДНК-експертизу, щоб ідентифікувати цю загиблу людину.

Нагадаємо, в ніч на 31 травня російські війська завдали подвійного удару по житловому будинку в Харкові, в Новобаварському районі. Частково зруйнувалися з 3-го по 5-й поверхи. Виникла пожежа.

Раніше повідомляли, що внаслідок атаки 26 людей постраждали. Серед них 11-річний хлопчик та дівчинка 12 років. Також загинули 9 людей. Тіло ще однієї жертви знайшли між будинком та гаражем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: